Diabetes
- A diabetes járványszerű méreteket öltött! Minden 10. másodpercben meghal valaki a diabetes miatt.
- A világon 171 millió ember érintett. 2030-ig 350 millió ember. 5 másodpercenként szedi áldozatait
- 100%-os növekedés!
- Magyarországon 1942-ben közel 7000 regisztrált cukorbeteg volt, számuk jelenleg meghaladja az 500.000-et és további
- 500.000-re tehető azoknak a száma, akik rejtett cukorbetegek.
- Magyarországon naponta 2 ember veszíti el a látását 7-nél végeznek amputációt a cukorbetegség szövődményei miatt.
Egy Meal Replacement Protein Shake elfogyasztása után összehasonlítottuk a vércukor szintjének alakulását azzal a szinttel, amit egy tipikus gabona alapú reggeli (kukoricapehely, tej és narancslé) valamint egy Slim Fast elfogyasztása után mértünk. A kísérletben 10 hölgy vett részt, akinek a vércukorszintje normális volt. Három kísérletet hajtottunk végre, napi egy étkezés mellett. Többször is ellenőriztük a cukor szintjét a vérben, úgy hogy vért vettük a diéta alatt a kísérletben résztvevőktől (étkezés előtt), étkezés után 20, 40, 60, 90 és 120 perccel is.
Azt tapasztaltuk, hogy a gabona alapú reggeli és a Slim Fast elfogyasztása azonnali gyors vércukorszint emelkedést eredményezett. Ugyanakkor 60 perccel a Slim Fast elfogyasztása után, a vércukor diétákra jellemző alacsonyabb szinteket mutatott, előidézve ezzel a „hullámvasút” effektust. A Meal Replacement Protein Shake-el viszont, a vércukor nem mutatott figyelemre méltó változásokat a teszt ideje alatt. Ez azt bizonyítja, hogy a GR2 Control Meal Replacement Protein Shake a vércukorszintet valóban az „ellenőrzött zónában” tartja.
A korai elhalálozás kockázata magasabb a cukorbetegségnél
A British Medical Jounal június 9-én megjelent tudósítása szerint a cukorbetegségben szenvedő embereknél magasabb a halálozási kockázat, mint akiknél nem alakult ki a betegség. A korai elhalálozás kockázata még magasabb azoknál a cukorbetegeknél, akik az I. típusú (inzulin-függő) cukorbetegségben szenvednek.
Egy olyan férfinak vagy nőnek, akinek 40 éves kora körül diagnosztizálták a betegséget, előre láthatólag 8 évvel rövidül meg az élete.
A cukorbetegek leggyakoribb halálozási oka az infarktus. A kutatók szerint azonban mindezt meg lehet előzni egy egészséges diétával és a vércukorszint ellenőrzésével.
Súlyunk ellenőrzésben kulcsfontosságú a cukrok bevitele
Elmélyült kutatásaik során a SAB és Global Scinece Network tudósai felismertek egy manapság jellemző tendenciát: miközben egyre nagyobb a zsírszegény ételek kínálata, az emberek mégis évről évre egyre
kövérebbek lesznek. A felnőttek ijesztő mennyiségű szénhidrátot fogyasztanak, ami inzulint termel. Ez a tendencia szorosan összefügg az elhízásban és cukorbetegségben szenvedő emberek számának drasztikus növekedésével.
Kutatásaik végére a SAB és a GSN tudósai kimutatták, hogy a probléma gócpontját szervezetünknek a szénhidrátok bevitelére adott „glikémiás válasza” képezi. (Ez azt jelenti, hogy milyen gyorsan emelkedik meg a vércukorszintünk szénhidrátok fogyasztása után.) Azok az ételek, melyeknek ez a glikémiás indexe magas, az emberek szervezetében beindítják a súlyfelhalmozódást. Mindezek ismeretében a tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy ha az emberek képesek lennének önmaguk ellenőrizni a glikémiás reakcióikat, akkor azt is ellenőrizhetnék, hogy szervezetük hogyan hasznosítja és raktározza el az energiát. Így el tudnák kerülni a súlygyarapodást és az ezzel járó betegségeket, amelyek az egészséget fenyegetik.
A glikémiás reakció és az általános egészség
Egy alacsony glikémiás válasszal járó diéta egy kisebb és kevésbé drasztikus vércukorszint emelkedést eredményez, és kevesebb inzulin termelődik. A kisebb inzulin kiválasztás segít csökkentetni a cukorbetegség kialakulásának veszélyét, mivel szervezetünk nincs állandóan arra készítve, hogy inzulint termeljen. Továbbá, a kevesebb inzulin kiválasztása összefügg szívünk egészségével is, hiszen így alacsonyabb lesz vérünkben a lipidek szintje és a triglicerid szint is, a koleszteriné (HDL) pedig magasabb. (Tehát eléri az egészséges szintet.) Tehát, kevesebb inzulin kiválasztással csökken a szívbetegségek kialakulásának a veszélye.
Mellékhatások és a vércukor ingadozása
Minden alkalommal, amikor a glikémiás reakció magas, a vér cukorszintje meghaladja a megengedett határértéket, és a szervezet erre nagyobb mennyiségű inzulin termelésével reagál. Ez okozza a nagy
vércukorszint ingadozást, a „hullámvasút effektust”, ugyanis a vér glükóz szintje a hypoglikémia (nagyon alacsony) és a hyperglikémia (nagyon magas) között ingadozik. Ez a jelenség két dolgot vált ki:
1. Zsírfelhalmozódást. A szervezet nem engedi, hogy a felesleges cukor szabadon keringjen a vérben, ezért átalakítja zsírrá és elraktározza azt.
2. Leáll a zsírégetés. Amikor a vér cukorszintje magas, a szervezet tudja, hogy nincs szükség utólagos energiatermelésre, és abbahagyja az energia előállításához szükséges zsírégetést.
Ezt a folyamatot hívjuk „inzulin csapdának”. A szervezetnek nem marad más választása csak a zsír elraktározása, ahelyett, hogy elégetné.
A GNLD különbség
Működését kipróbálták
– Klinikai tesztek embereken. A GR2 Controlt speciális kutatóközpontokban tesztelték, mennyire hatékonyan segíti a szervezetet a glikémiás reakció ellenőrzésében.
– Próba az indítás előtt. A GR2 Controlt a valós életben is kipróbálták, 80 GNLD tag és Director használta, 10, 8, és 4 hétig, hihetetlen eredményekkel: az önkéntesek csoportja összesen 650 kilót fogyott!
– Tudományos eredmények publikálása. Kísérleteink eredményeiről Dr. Ariana Carughi tartott előadást tudományos összejövetelen az Egyesült Államokban, valamint megjelennek fontos tudományos lapokban is.
– Későbbiekre nézve is jó hatással van egészségre. A fogyás és az ehhez kapcsolódó pozitív hatásokon kívül a Glikémiás Reakció Ellenőrzése csökkenti a cukorbetegség vagy az infarktus kialakulásának a veszélyét, ami a korai elhalálozás két leggyakoribb oka.
GR2 Control
Teljes értékű
Alacsony glykémiás indexű szénhidrátok
Főétkezést helyettesít, inzulint spórol
Hatásvizsgálatok: (USDA) 3-4 nap után normális vércukor görbe
Javasoljuk kiegészítésként:
- Vércukor ingadozás
- Cukorbetegség I és II típus
- Sport, fitnesz, wellness (teljesítmény fokozás céljából)
Immunprogram (3+2+1)
ß sejt aktiválás
Szem szövődmények (retinopathia) kivédése
Wheat Germ Oil (Tiszta búzacsíra olaj)
E-vitamin család minden tagja (magas ß és אל tokoferol, tokotrienol tartalom)
Hidegen sajtolt alapanyagokból
Agyi keringés javítása (memóriazavar)
Szabadgyök fogó
Infarktus előtt, után
Érszűkület
Izom teljesítmény növelő (sport)
További termékek
– Omega 3 Plus,
– Aloe Vera Plus
– Tre-en-en
Szövődmények kivédésére
(érszűkület, vese, potencia zavar)
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.