Diabetes

  • A diabetes járványszerű méreteket öltött! Minden 10. másodpercben meghal valaki a diabetes miatt.
  • A világon 171 millió ember érintett. 2030-ig 350 millió ember. 5 másodpercenként szedi áldozatait
  • 100%-os növekedés!
  • Magyarországon 1942-ben közel 7000 regisztrált cukorbeteg volt, számuk jelenleg meghaladja az 500.000-et és további
  • 500.000-re tehető azoknak a száma, akik rejtett cukorbetegek.
  • Magyarországon naponta 2 ember veszíti el a látását 7-nél végeznek amputációt a cukorbetegség szövődményei miatt.

Egy Meal Replacement Protein Shake elfogyasztása után összehasonlítottuk a vércukor szintjének alakulását azzal a szinttel, amit egy tipikus gabona alapú reggeli (kukoricapehely, tej és narancslé) valamint egy Slim Fast elfogyasztása után mértünk. A kísérletben 10 hölgy vett részt, akinek a vércukorszintje normális volt. Három kísérletet hajtottunk végre, napi egy étkezés mellett. Többször is ellenőriztük a cukor szintjét a vérben, úgy hogy vért vettük a diéta alatt a kísérletben résztvevőktől (étkezés előtt), étkezés után 20, 40, 60, 90 és 120 perccel is.

Azt tapasztaltuk, hogy a gabona alapú reggeli és a Slim Fast elfogyasztása azonnali gyors vércukorszint emelkedést eredményezett. Ugyanakkor 60 perccel a Slim Fast elfogyasztása után, a vércukor diétákra jellemző alacsonyabb szinteket mutatott, előidézve ezzel a „hullámvasút” effektust. A Meal Replacement Protein Shake-el viszont, a vércukor nem mutatott figyelemre méltó változásokat a teszt ideje alatt. Ez azt bizonyítja, hogy a GR2 Control Meal Replacement Protein Shake a vércukorszintet valóban az „ellenőrzött zónában” tartja. 

A korai elhalálozás kockázata magasabb a cukorbetegségnél

A British Medical Jounal június 9-én megjelent tudósítása szerint a cukorbetegségben szenvedő embereknél magasabb a halálozási kockázat, mint akiknél nem alakult ki a betegség. A korai elhalálozás kockázata még magasabb azoknál a cukorbetegeknél, akik az I. típusú (inzulin-függő) cukorbetegségben szenvednek.

Egy olyan férfinak vagy nőnek, akinek 40 éves kora körül diagnosztizálták a betegséget, előre láthatólag 8 évvel rövidül meg az élete.

A cukorbetegek leggyakoribb halálozási oka az infarktus. A kutatók szerint azonban mindezt meg lehet előzni egy egészséges diétával és a vércukorszint ellenőrzésével.

Súlyunk ellenőrzésben kulcsfontosságú a cukrok bevitele

Elmélyült kutatásaik során a SAB és Global Scinece Network tudósai felismertek egy manapság jellemző tendenciát: miközben egyre nagyobb a zsírszegény ételek kínálata, az emberek mégis évről évre egyre

kövérebbek lesznek. A felnőttek ijesztő mennyiségű szénhidrátot fogyasztanak, ami inzulint termel. Ez a tendencia szorosan összefügg az elhízásban és cukorbetegségben szenvedő emberek számának drasztikus növekedésével.

Kutatásaik végére a SAB és a GSN tudósai kimutatták, hogy a probléma gócpontját szervezetünknek a szénhidrátok bevitelére adott „glikémiás válasza” képezi. (Ez azt jelenti, hogy milyen gyorsan emelkedik meg a vércukorszintünk szénhidrátok fogyasztása után.) Azok az ételek, melyeknek ez a glikémiás indexe magas, az emberek szervezetében beindítják a súlyfelhalmozódást. Mindezek ismeretében a tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy ha az emberek képesek lennének önmaguk ellenőrizni a glikémiás reakcióikat, akkor azt is ellenőrizhetnék, hogy szervezetük hogyan hasznosítja és raktározza el az energiát. Így el tudnák kerülni a súlygyarapodást és az ezzel járó betegségeket, amelyek az egészséget fenyegetik.

A glikémiás reakció és az általános egészség

Egy alacsony glikémiás válasszal járó diéta egy kisebb és kevésbé drasztikus vércukorszint emelkedést eredményez, és kevesebb inzulin termelődik. A kisebb inzulin kiválasztás segít csökkentetni a cukorbetegség kialakulásának veszélyét, mivel szervezetünk nincs állandóan arra készítve, hogy inzulint termeljen. Továbbá, a kevesebb inzulin kiválasztása összefügg szívünk egészségével is, hiszen így alacsonyabb lesz vérünkben a lipidek szintje és a triglicerid szint is, a koleszteriné (HDL) pedig magasabb. (Tehát eléri az egészséges szintet.) Tehát, kevesebb inzulin kiválasztással csökken a szívbetegségek kialakulásának a veszélye.

Mellékhatások és a vércukor ingadozása

Minden alkalommal, amikor a glikémiás reakció magas, a vér cukorszintje meghaladja a megengedett határértéket, és a szervezet erre nagyobb mennyiségű inzulin termelésével reagál. Ez okozza a nagy

vércukorszint ingadozást, a „hullámvasút effektust”, ugyanis a vér glükóz szintje a hypoglikémia (nagyon alacsony) és a hyperglikémia (nagyon magas) között ingadozik. Ez a jelenség két dolgot vált ki:

1. Zsírfelhalmozódást. A szervezet nem engedi, hogy a felesleges cukor szabadon keringjen a vérben, ezért átalakítja zsírrá és elraktározza azt.

2. Leáll a zsírégetés. Amikor a vér cukorszintje magas, a szervezet tudja, hogy nincs szükség utólagos energiatermelésre, és abbahagyja az energia előállításához szükséges zsírégetést.

Ezt a folyamatot hívjuk „inzulin csapdának”. A szervezetnek nem marad más választása csak a zsír elraktározása, ahelyett, hogy elégetné.

A GNLD különbség

Működését kipróbálták

– Klinikai tesztek embereken. A GR2 Controlt speciális kutatóközpontokban tesztelték, mennyire hatékonyan segíti a szervezetet a glikémiás reakció ellenőrzésében.

– Próba az indítás előtt. A GR2 Controlt a valós életben is kipróbálták, 80 GNLD tag és Director használta, 10, 8, és 4 hétig, hihetetlen eredményekkel: az önkéntesek csoportja összesen 650 kilót fogyott!

– Tudományos eredmények publikálása. Kísérleteink eredményeiről Dr. Ariana Carughi tartott előadást tudományos összejövetelen az Egyesült Államokban, valamint megjelennek fontos tudományos lapokban is.

– Későbbiekre nézve is jó hatással van egészségre. A fogyás és az ehhez kapcsolódó pozitív hatásokon kívül a Glikémiás Reakció Ellenőrzése csökkenti a cukorbetegség vagy az infarktus kialakulásának a veszélyét, ami a korai elhalálozás két leggyakoribb oka.

GR2 Control

Teljes értékű

Alacsony glykémiás indexű szénhidrátok

Főétkezést helyettesít, inzulint spórol

Hatásvizsgálatok: (USDA) 3-4 nap után normális vércukor görbe

Javasoljuk kiegészítésként:

  • Vércukor ingadozás
  • Cukorbetegség I és II típus
  • Sport, fitnesz, wellness (teljesítmény fokozás céljából)

 Immunprogram (3+2+1)

 

ß sejt aktiválás

Szem szövődmények (retinopathia) kivédése

 

Wheat Germ Oil (Tiszta búzacsíra olaj)

E-vitamin család minden tagja (magas ß és אל tokoferol, tokotrienol tartalom)

Hidegen sajtolt alapanyagokból

Agyi keringés javítása (memóriazavar)

Szabadgyök fogó

Infarktus előtt, után

Érszűkület

Izom teljesítmény növelő (sport)

További termékek

– Omega 3 Plus,

– Aloe Vera Plus

– Tre-en-en

 Szövődmények kivédésére

(érszűkület, vese, potencia zavar)

Vélemény, hozzászólás?