A GNLD

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

A Golden Neo Life Dinamite három cég egyesülésével jött létre az USA-ban. A legrégebbi, a Neo Life megalakulását 1958-ban egy tudományos felfedezésnek köszönhette. A „Krónikus fáradtság szindróma” kutatása során rájöttek, hogy ezt a „modern” élelmiszer-feldolgozás során a különféle gabonákból elvesző lipidek, szterolok hiánya okozza. Az ellene kifejlesztett készítmény azóta is csak a GNLD-nél kapható Tre-en-en néven.

A GNLD a későbbi kutatásai során is követte ezt az elvet: nem a betegségek tüneteire, hanem a kiváltó okokra keresi a megoldást.

A GNLD KÜLÖNBSÉGEK

  • Tudósaink csak a tudomány legújabb eredményei alapján kifejlesztett, bizonyítottan hatásos termékeket engedik forgalmazni. Nem adják a nevüket áltudományos marketinggel eladható „csodaszerekhez”.
  • A hatóanyagok az emberi táplálkozási láncból származnak, hosszú távon sincsenek mellékhatásaik. A GNLD nem használ olcsó szintetikus vitaminokat, fakéregből, csontlisztből, stb. előállított kivonatokat, mert ezek az emésztőrendszerünk számára idegen anyagok, ezért rosszul hasznosulnak.
  • Csak a lehető legmagasabb minőségi követelményeket kielégítő alapanyag, gyártástechnológia és késztermék a megengedett.
  • Áraink a minőséghez képest nem magasak. Vannak cégek, ahol a bevétel 60-80%-át marketingre költik, ezért irreálisak az áraik, vagy megspórolják a minőségen. A GNLD nem költ drága reklámokra sem: az elégedett fogyasztó a legjobb reklám, és közülük kerülnek ki a terjesztők.

 A GNLD hivatalos weboldala:

gnld.com

A GNLD International Magyarország Facebook oldala:

GNLD Facebook

 

Vélemény, hozzászólás?